Като Стойчо Младенов в ЦСКА: Треньорът на Везенков използва култовия му метод за оплакване (ВИДЕО)


Като Стойчо Младенов в ЦСКА: Треньорът на Везенков използва култовия му метод за оплакване (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg и Getty Images

2757 0

Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун бе силно разочарован от някои съдийски решения след поражението от Милуоки. Александър Везенков и компания загубиха драматично със 142:143, а на пресконференцията Браун показа от какво не е бил доволен.

Специалистът дори бе изгонен по време на срещата - в началото на четвъртата четвърт. До това се стигна, след като навлезе в игрището и се разкрещя на арбитъра. Тогава баскетболистите на "кралете" дори трябваше да го успокоят и да го придружат към изхода.

Майк Браун не бе никак доволен от съдиите, след като бе изгонен

Треньорът на Везенков в Сакраменто Кингс - Майк Браун

На пресконференцията пък Браун бе взел лаптопа си и показа с ВИДЕО (вижте го по-долу в материала) къде и как отборът му е бил ощетен. Преди близо две години пък по сходен начин подходи и български треньор от Първа лига.

Още: Александър Везенков не е проблемът: 4 точки доказват, че в Сакраменто цари пълен хаос

Разбира се, става въпрос за Стойчо Младенов и култовата му пресконференция, докато бе старши треньор на ЦСКА. Тогава и Младенов показа с видео ситуациите, в които "армейците" са били ощетявани.

Едни от сериозните претенции на Майк Браун бяха, че според него не е имало последователност в решенията на реферите. На лаптопа той показа именно ситуациите, за които вярва, че това е било така (най-вече през третата и четвъртата четвърт). Ето какво заяви на пресконференцията:

"Съдиите са хора, правят грешки. Ние обаче искаме и се надяваме на това да има някаква последователност и някаква комуникация между тях. Арбитрите бяха страхотни тази вечер, говориха с мен цяла вечер. Но за последователността - виждате точно тук (бел. ред. показва на лаптопа).

Според мен нямаше последователност в решенията им в този мач. Можехме да спечелим, но не успяхме. Казвам ви, трудно е да се справиш с непоследователността при съдийството. Трудно се минава през това" - сподели опитният наставник. А как се представи Александър Везенков в мача и как Сакраменто загуби с кош за 3 точки със сирената (ВИДЕО)?

Още: Александър Везенков в НБА: Статистика, представяне и предстоящи мачове на Саша през сезон 2023/24 (ОБНОВЯВА СЕ)

"Майк Браун определено трябва да си отвори очите за Александър Везенков"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички