Феновете на "Левски" удивиха Балканите


Феновете на "Левски" удивиха Балканите

2194 0

Десетте хиляди фенове на "Левски", които се събраха в зала "Арена Армеец", за да спасят сезона на баскетболния клуб, удивиха Балканите. Сайтът на Адриатическата лига публикува новина за случилото се, която бе заимствана от редица балкански медии.

"Отборът на "Левски" е убедително на последно място в регионалната лига със само една победа, но все още има фенове, които показаха невероятна лоялност към клуба. Те организираха благотворителен мач, с който да се съберат пари за доиграването на сезона и на трибуните се събраха поне 10 000 фенове, които създадоха чудесна атмосфера. Привържениците се отчетоха с красива хореография пред любимците си. Сред феновете имаше и малки деца - най-малкият привърженик бе 5-месечно момиченце", гласи съобщението в официалния сайт на Адриатическата лига.

Издания в Сърбия, Гърция и Черна гора заеха новината и излязоха със заглавия: "Любов за цял живот: 10 000 фенове спасяват "Левски", "10 000 фенове на благотворителен мач за спасението на "Левски", "Левски възкръсна от пепелта с феновете си", "Феновете спасиха "Левски" и други.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички