Брендън Хийт подсилва "Левски" за плейофите


Брендън Хийт подсилва "Левски" за плейофите

1094 0

Един от най-добрите американски баскетболисти, стъпвали в България - Брендън Хийт, ще подсили "Левски" до края на шампиона в Националната баскетболна лига.

Пойнт-гардът беше с огромна заслуга за историческия требъл на "сините", и то в 100-годишнината на клуба, но в началото на сезона получи контузия, а след това почнаха и жестоките финансови проблеми на отбора.

Въпреки това, Хийт вече е готов да заиграе за "Левски", а старши-треньорът на тима Константин Папазов е категоричен, че това ще даде по-сериозни шансове на "сините" да покажат на какво са способни с плейофите.

"Той и сега е в много добра форма. Тренира още от март месец. Въпросът е, че има нужда малко от време, за да се адаптира. След този мач ще имаме 10 дни, за да изчистим всичко и да сме напълно готови за плейофите. Безспорно неговото присъствие е голям плюс. Той е с голямо самочувствие и това се отразява и на останалите. Ще ни бъде трудно, но с Хийт в никакъв случай вече не може да се смята, че ще бъдем аутсайдер. Да, ще ни бъде трудно да отстраним съперника си, най-вероятно Черно море, тъй като те имат домакинско предимство. Но идеята ми е, поне да ни даде шанс да се борим", коментира Тити пред "Тема Спорт".

Хийт е трябвало да играе още срещу Рилски спортист в последния кръг на НБЛ, но лични ангажименти са му попречили да се присъедини.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички