Легендата на Реал Мадрид Икер Касияс отново е постъпвал в болница с болки в гърдите


Легендата на Реал Мадрид Икер Касияс отново е постъпвал в болница с болки в гърдите
Снимка: Getty Images/Guliver

3672 0

Притеснителни новини долетяха днес от Испания! Според списанието "Hola", легендарният вратар на Реал Мадрид Икер Касияс е постъпил в спешно отделение на 28 април, след като е получил силни болки в гърдите.

На 1 май 2019 година Икер получи инфаркт на тренировка с тогавашния си отбор Порто, от който успя да се възстанови, но се наложи да прекрати кариерата си по-рано, отколкото му се искаше.

Сега изданието съобщава, че докато е играел тенис с приятели Касияс е усетил необичайно сърцебиене и веднага се е насочил към болница "Кирон" в Аларкон. Веднага са му били направи съответните тестове и изследвания, но, слава Богу, всичко е било наред и лекарите са излючили възможността бившият вратар да е получил нов инфаркт. 

Още на следваща сутрин Икер Касияс е напуснал лечебното заведение, но до този момент все още не е давал публични изявления за случилото се!

Довечера (5.05.) неговият любим Реал Мадрид се изправя срещу Челси в мач реванш от 1/2-финалите в Шампионска лига. Ето къде можете да гледате тази среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички