Кои са шестимата най-недооценени играчи в света според ESPN?


Кои са шестимата най-недооценени играчи в света според ESPN?
Снимка: Getty Images/Gulliver

3651 0

В момент, в който световният спорт е поставен на пауза и спортните издания прибягват до класации и обобщения, ESPN създаде списък с най-недооценените футболни звезди. В него влизат шестима играчи от първенствата на Англия, Германия, Италия и Испания. Ето кои са те:

1. Гранит Джака, Арсенал - Джака не е най-бързият играч, но футболното му мислене и радиоуправляемият му ляв крак имаха стабилизиращ ефект върху отбора, който пропускаше голове всяка седмица.

2. Томас Мюлер, Байерн Мюнхен - В мача с Челси той действаше мощно, свързвайки атаките и намирайки пространства там, където никой друг не би могъл.

3. Габриел Жезус, Манчестър Сити - Той е на 23 години, вкарва веднъж на всеки около 2,2 мача, често от резервната скамейка. В обозримо бъдеще той може да вземе короната от Агуеро.

4. Ромелу Лукаку, Интер - Той е все още на 26 години, а вече е вкарал 172 гола в клубната си кариера. Чудесен резултат.

5. Томас Партей, Атлетико (Мадрид) - Партей прекрасно въплъщава качествата, които направиха Атлетико на Диего Симеоне страхотен: неуморен, всеотдаен, високоефективен. И което не е маловажно: той е много, много добър.

6. Джо Гомес, Ливърпул - Понякога е трудно да повярваш, че той е само на 22 години. Гомес е прекрасен спортист, притежаващ невероятни лидерски качества за толкова млад играч. Вижте тук топ 10 на дрибльорите за последните 13 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички