Вече няма "пак един мач ме издъни" - има как всеки да защити залога си!


Вече няма "пак един мач ме издъни" - има как всеки да защити залога си!
Снимка: колаж: Sportlive.bg снимки: iStock; Sesame.bg

1065 0

Любителите на спортни залози често прибягват до игра на множествен залог с безброй събития, въпреки че шансът колонка с няколко пазара да "излезе" е минимален. Има притегателна сила към това да бъдат "разгадани" мачовете, както и към възможността с минимални средства да се осигури максимална печалба. 

И, често, четем в социалните мрежи или чуваме от приятели как заради "един мач не е излязъл фиша". И, докато Sesame.bg нищо не може да направи за това, то букмейкърът поне въведе "застраховка колонка" с шанс залагащият да получи обратно стойността на залога, поставен на множествен залог, ако едно събитие го "издъни". Или иначе казано, бъде уредено като "загубено". 

Застраховка на залога - топ оферта от Sesame.bg

Застраховка на залог - какво е това? 

В средата на 2023 година Sesame.bg въведе нова функционалност в своя сайт - застраховка за колонка. "Не мисли за колонката, покриваме те", гласи мотото на кампанията, а идеята е елементарна - букмейкърът да въстанови сумата на залога (до 100 лева), ако колонката е "избягала" заради един двубой. 

НАПРИМЕР: В множествен залог от 7 мача, 6 събития са със статут "печеливш", но едно е със статут "загубен". Ако условията са покрити, Sesame.bg връща стойността на направени залог. 

Ето и част от важните условия, които трябва да бъдат спазени: 

  • Минимален брой събития в колонката - 5 
  • Минимален коефициент на събитие - 1.50 
  • Минимален залог - 1.00 лв. 

Предложението не важи при следните случаи: 

  • залози, уредени с Кешаут;
  • залози, направени с безплатен залог;
  • залози, направени на живо;
  • залози на азиатски линии, пазари draw no bet, пазари от Sesame Boost;
  • залози на пазари с Летящ коефициент.

С пълните правила и условия можете да се запознаете в сайта Sesame.bg. Ако бъдат покрити условията, залагащият ще получи стойността на своя загубен залог (до 100 лева) под формата на безплатен залог. 

С всички актуални предложения за бонус спорт в Sesame.bg можете да се запознаете в специалната рубрика на Sportlive.bg - Късметът съществува, което е и мотото на компанията за онлайн спортни залози и казино игри. 

Големият бонус на Sesame.bg за 2023 година

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички