Ще има ли изненади в групите на Реал, ПСЖ и Манчестър Сити?


Ще има ли изненади в групите на Реал, ПСЖ и Манчестър Сити?
Снимка: Getty Images

2646 0

За втора поредна седмица Шампионска лига ни предлага вълнуващи двубои между най-атрактивните отбори на Стария континент. Реал Мадрид приема носителя на купата на Германия - РБ Лайпциг на "Сантяго Бернабеу", а Челси ще търси първа победа след шокиращата загуба от Динамо Загреб и уволнението на Томас Тухел. Ерлинг Холанд пък трябва да се изправи срещу бившия си отбор - Борусия Дортмунд на "Етихард" в Манчестър.

Ще успее ли "белия балет" да запази мрежата си суха срещу Ред Бул Лайпциг?

Реал Мадрид е напълно безпогрешен от началото на сезона в Ла Лига, а преди седмица победи с 0:3 коравия съперник Селтик в първата си среща от Шампионска лига. Футболистите Карло Анчелоти обаче нямат нито една суха мрежа в първенството на Испания, като дори в последните две срещи им се налагаше да обръщат мачовете след допуснат гол. Sesame.bg дава 1.57 коефициент, ако двата отбора отбележат попадение с срещата, докато обратният знак е 2.30. Победа за "кралете" е оценена на 1.57, докато евентуалният изненадващ триумф за гостите е 5.33. Равенството е с коефициент 4.75.

При Челси няма място за повече грешки

Шокиращата загуба на "сините" при гостуването им на Динамо Загреб в първата си среща от груповата фаза, а и колебливото представяне във Висшата лига костваха главата на Томас Тухел. Челси обаче бързо намери заместник на германския специалист и ще търси първа победа под ръководството на Греъм Потър у дома в Лондон. Въпреки колебливото си представяне, Sesame.bg определя Челси като абсолютен фаворит срещу австрийския РБ Залцбург, който шокира Милан в първата среща на груповата фаза и измъкна точка от шампиона на Италия. 1.38 е коефициентът за победа на Челси, докато равенството е оценено на 5.33. Победа за Ред Бул е със знак 7.50. Една-единствена среща имат двата отбора в контрола, която завършва 3:5 в полза на "сините" от Лондон. Комбинацията от над 2.5 попадения в срещата и двата отбора да отбележат гол се оценява с коефициент 2.05.

Колко гола ще "мушне" Ерлинг Холанд на Борусия Дормунд?

По ирония на съдбата Борусия Дормунд ще трябва да се изправи срещу Ерлинг Холанд и Манчестър Сити в Шампионска лига. "Гражданите" успяха да си осигурят услугите на централния нападател през миналия трансферен прозорец, а по всичко изглежда, че той няма да ги разочарова. Норвежецът "заби" два гола във вратата на Севиля в първата среща от груповата фаза, а сега ще трябва да вкарва на бившия си отбор, за да продължи победната серия на "небесносините". Sesame.bg предлага 1.48 коефициент, ако Ерлинг Холанд отбележи по всяко време в срещата, а Манчесър Сити спечели двубоя. Залогът се покачва драстично, ако норвежкият футболист вкара първото попадение в срещата и донесе победата за "гражданите", и се оценява на 3.25. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички