Решаващият мач за Реал Мадрид в Шампионска лига с невероятно висок коефициент!


Решаващият мач за Реал Мадрид в Шампионска лига с невероятно висок коефициент!
Снимка: Getty Images

4541 0

Носителят на трофея в Шампионска лига през изминалия сезон - Реал Мадрид, не успя да си гарантира първото място в групата преди две седмици след равенство с Шахтьор и ще има втори опит, за да затвърди позицията си във вторник вечер. Задачата на първо четене обаче е по-трудна, защото Анчелоти и компания гостуват на РБ Лайпциг. 

Ситуацията става още по-непредвидима в този двубой, след като се вземе под внимание фактът, че Федерико Валверде, Карим Бензема и Лука Модрич няма да играят в срещата. Именно новините от Мадрид правят мача "троен" за феновете на спортните залози, но пък Sesame.bg поставя сериозно внимание на мача, давайки на потребителите си да се възползват от промоцията "0% марж" за срещата. 

Лайпциг - Реал Мадрид с още по-добри коефициенти 

Крайният победител в мача е обект на промоцията на "Сезам", след като компанията интегрира предложението "0% марж" за някои от мачовете по терените в Европа. 

Така, победа на Реал Мадрид, която на много места е оценена на коефициенти между 2.50 и 2.65, е оценена на 2.68 в Sesame.bg. Равенството е с коефициент 3.71, докато победа за домакините - 2.78. 

Разбира се, за да бъдат използвани по-високите коефициенти, потребителите трябва да са наясно, че има определени условия и правила, които трябва да се покрият

Трябва да се отбележи, че с победа или равенство Реал Мадрид ще си гарантира първото място в групата, независимо от развоя на Шахтьор - Селтик, както и на срещите от последния кръг в групата. 

Ранно изплащане за Лайпциг - Реал 

Наскоро Sesame.bg интегрира и популярната функционалност в световен мащаб "ранно изплащане". Това означава, че ако отборът, на който е поставен залог, поведе с 2 гола, то букмейкърът ще приеме залога за успешен, независимо от развоя до края на двубоя. 

"Ранно изплащане" важи за мачовете от големите първенства на Европа и също е налично за двубоите от Шампионска лига, не само за Лайпциг - Реал. 

Как се разви първият двубой между Реал и Лайпциг

В първата срещата Реал Мадрид спечели трудно с 2:0, след като успя да открие резултата късно в мача с гол на Федерико Валверде. Той обаче няма да играе в днешния мач. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички