САЩ удари дъното в Рио! "Заплашеният с пистолет" Лохте е лъжец и измамник


САЩ удари дъното в Рио! "Заплашеният с пистолет" Лохте е лъжец и измамник
Снимка: Guliver/Getty Images

4174 0

Звездата в американското плуване Раян Лохте е лъжец и измамник. Това стана ясно, след като сърцераздирателната история, излязла от неговата уста, се оказа пълна измишльотина.

Преди няколко дни американецът съобщи, че е бил обран в Рио де Женейро, заедно с още няколко негови съотборници. Той дори разказа с подробности ужаса, който е преживял, и сподели, че в главата му е бил опрян пистолет.

Полицията в Бразилия обаче направи подробно разследване и се оказа, че Лохте е изфабрикувал цялата история. Пред "Asociated Press" официално лице, което работи по случая, е разкрило цялата истина.

Ето я цялата измислица на Лохте за опрения пистолет

Оказва се, че Лохте и неговите съотборници са вилняли в местна бензиностанция, като са счупили вратата на банята. Охраната е конфронтирала квартета и действително е бил въоръжен, но изобщо не е посягъл към пистолета си.

В последствие на бензиностанцията се е появил собственикът, който е настоял олимпийците да платят потрошеното от тях. След дълги спорове Лохте и компания са платили, а след това са отпрашили.

Двамата от замесените - Джак Конгър и Гунар Бенц, са били свалени от самолета за САЩ в сряда и по време на разпита са признали, че Лохте е изфабрикувал цялата история, като дори я разказал на своята майка.

До затвор надали ще се стигне, но се очаква Лохте да бъде изключен от националния тим на САЩ.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички