В Полша похвалиха младежките национали, отличиха двама от тях


В Полша похвалиха младежките национали, отличиха двама от тях
Снимка: BFUNION.BG

2680 0

В Полша, откъдето е един от съперниците на младежкия национален отбор на България за класиране на Евро 2021, похвалиха отбора на Александър Димитров. Въпреки че мачът завърши наравно 1:1, изданието wyborcza.pl отбеляза, че българите са изглеждали по-добре в двубоя.

"Още в началото на играта българите направиха по-добро впечатление - бяха много агресивни, динамични, бягащи и за дълги момени просто бяха по-добри във футбола. Доминик Янков и Здравко Димитров се откроиха най-много. Първият очарова с техника, вторият впечатли с невероятния си удар", пише изданието.

"Wyborcza.pl" отбелязва пробива, след който играчът на Левски е вкарал за България. И пише, че българите заслужено са повели в резултата. Отбелязва се, че и след почивката нашият тим е бил по-опасен, но вратарят на Полша е успявал да ги неутрализира. Интересно е, че поляците, които заемат второто място в групата (ние сме трети, бел.ред), смятат шансовете си за класиране за илюзорни. А дали селекционерът на мъжете Георги Дерменджиев се чувства застрашен от наставника на младежите вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички