Стойчо Младенов жегна Левски и зае ясна позиция за феновете на България - Унгария


Стойчо Младенов жегна Левски и зае ясна позиция за феновете на България - Унгария

2073 0

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов коментира жребия за Купата на България. Столичният отбор ще срещне победителя от двойката Бдин (Видин) - Берое, като ще бъде домакин.

"Доволни сме, разбира се, защо да не сме доволни. Иска ни се още по-силно да се представим, миналата година играхме финал, не бяхме доволни. Всичко това отдадохме на опита, дано сега с повече опит да стигнем финала и да вземем това, което ни се полага" - сподели Младенов.

Впоследствие той бе запитан да коментира победата над Левски, която бе втора за ЦСКА 1948 през сезона. Във въпроса на журналиста се съдържаше, че това "се случва рядко", на което Младенов отговори по екстравагантен начин. За финал той коментира и решението на БФС и УЕФА да няма фенове на България - Унгария.

"Рядко ли? Откакто се помня - като футболист в Берое и в ЦСКА да не говорим като играч и като треньор. Балансът ми е изключително положителен срещу Левски, няма изненада, че ги победихме.

Иска ми се да има фенове и те да изразят желание и подкрепа към отбора, а след това да правят каквото искат като изявление. Това е националният отбор и трябва да бъде подкрепен, без значение от битките, които се водят" - завърши Младенов.

Вижте и пълния жребий за Купата на България - 1/8-финалите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички