"МВР и БФС знаят поне от месец" - Красен Кралев се изказа и дори иронизира спортния министър Димитър Илиев


"МВР и БФС знаят поне от месец" - Красен Кралев се изказа и дори иронизира спортния министър Димитър Илиев
Снимка: БГНЕС

9462 0

Бившият спортен министър Красен Кралев използва профила си в социалната мрежа Фейсбук, за да вземе отношение по темата с предстоящия мач от евроквалификациите между България и Унгария (16.11., 19:00 часа).

Той е категоричен, че "МВР и БФС знаят поне от месец какво са се готвили определени групи да направят" по време на срещата и че "понеже резилът е голям, те трябва ясно да разкажат каква информация имат и какво ги е притеснило, че да се налага мачът да се провежда без публика".

Кралев иронизира и настоящия министър на младежта и спорта - Димитър Илиев, за това, че е разпоредил стадион "Васил Левски" спешно да бъде приведен в готовност да приеме футболния мач, уточнявайки, че "като министър никога не съм издавал такава заповед, защото по време на нашето управление националният стадион винаги е бил в готовност да приеме състезание от всякакъв ранг".

Ето какво гласи цялата публикация на Красен Кралев:

"Защо мачът България - Унгария ще се играе без публика ?

Министърът на младежта и спорта, чието име никой не помни, е разпоредил Националният стадион "Васил Левски" в спешен порядък да бъде приведен в готовност да приеме националните отбори на България и Унгария. Чак е пуснал съобщение до медиите за този си значим акт.

Като министър никога не съм издавал такава заповед, защото по време на нашето управление националният стадион винаги е бил в готовност да приеме състезание от всякакъв ранг незабавно.

И още нещо по темата - МВР и БФС знаят поне от месец какво са се готвили определени групи да направят по време на мача. И това далеч не са само протестни действия срещу Борислав Михайлов. Понеже резилът е голям, те трябва ясно да разкажат каква информация имат и какво ги е притеснило, че да се налага мачът да се провежда без публика и МВР да не иска да охранява срещата.

Тогава всички ще бъдат наясно кои са хората и групите, предизвикали това унижение за България".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Това вече е недопустимо" - първи думи от Бойко Борисов за скандалите около България - Унгария! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички