Ясен Петров: Нямам моралното право да остана


Ясен Петров: Нямам моралното право да остана
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

3631 0

Националният селекционер Ясен Петров официално обяви, че подава оставка. Това се случи след изключително срамния мач на българските национали, загубен от Грузия с 2:5 на "Хювефарма арена" в Разград.

"Не знам какво да кажа. Благодаря на хората, които дойдоха. Не заслужаваха това, което видяха", заяви наставникът на "лъвовете" пред "БНТ".

"Ясно е, аз нямам моралното право да остана. Мисля, че ще се разделим, което е съвсем нормално. Поемам цялата отговорност. Дано този след мен да е човекът, който да съумее да мотивира по най-добрия начин момчетата. Това е последният ми мач, категорично. Нямам моралното право да остана. 

Много грешки в защита, необясними. Нямам идея. В един момент влизаме в мача, имаме си нашите шансове, при 2:0 вкарваме гол, а 40 секунди след това, получаваме и то много елементарен. Днес беше една от лошите вечери за българския футбол.

Извинявам се на всички, които са гледали тази продукция. Да се надяваме, че в следващите мачове, човекът който ме замести, ще съумее да ги вдигне и да покаже по-добра игра", завърши Петров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички