Владислав Стоянов напусна Лудогорец след 8 години в клуба


Владислав Стоянов напусна Лудогорец след 8 години в клуба
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3645 0

Владислав Стоянов повече няма да носи екипа на Лудогорец. Това потвърдиха от клуба в официалния си сайт. Стражът беше с основен принос за участието на Лудогорец в груповата фаза на Шампионска лига и е един от знаковите играчи в историята на тима. В официално съобщение Лудогорец обяви, че ще се раздели със Стоянов, Козмин Моци и Светослав Дяков в мача с Шахтьор Солигорск в сряда.

"Да изпратим Моци, Дяков и Владо срещу Шахтьор в сряда. С тях изпитахме емоцията на Шампионската лига, десет пъти вдигнахме шампионската титла и спечелихме още куп трофеи. Светльо Дяков, Козмин Моци и Владо Стоянов повече няма да носят екипа на Лудогорец по футболните терени, но остават завинаги в историята и сърцата ни. Нека на мача с Шохтьор (Солигорск) в сряда да ги изпратим както заслужават. Да се съберем на "Хювефарма Арена" и да кажем заедно: "Благодарим ви, легенди", написаха "зелените".

От 2013 до 2017 г. Стоянов беше титулярен вратар на разградчани, но получи много тежка контузия, поради която не игра повече от две години. Той се завърна в игра през есента на 2019 г., но не успя да си върна титулярното място и записа само 15 мача през последните два сезона.

Вижте и програмата на Лудогорец за новия сезон в Първа лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички