"Това им е най-силното нещо": Александър Тунчев каза как Арда ще бори Лудогорец


"Това им е най-силното нещо": Александър Тунчев каза как Арда ще бори Лудогорец
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

888 0

Треньорът на Арда - Александър Тунчев, сподели очакванията си за предстоящия двубой срещу Лудогорец. Двата тима излизат един срещу друг в Кърджали в неделя (22.10) от 19:00 часа.

Наставникът на "господарите на Родопите" каза кое, според него, е най-силното оръжие на съперника. Като такова той отличи индивидуалната класа в редиците на Ивайло Петев.

От думите на специалиста става ясно, че той и възпитаниците му добре осъзнават сериозното изпитание, пред което са изправени.

Какво каза треньорът на кърджалии?

"Тимът ни е готов за тази среща. В последно време показахме добри игри, успявахме и в резултатите. Надявам се, че сме натрупали нужното самочувствие и ще го покажем срещу Лудогорец. Надявам се и на подкрепа от феновете, все пак ни гостува шампионът", започна Александър Тунчев, цитиран от "Тема Спорт" и продължи с формата на опонента.

"Не мисля, че тежката загуба от Нордселанд ще им се отрази, разполагат с доста класни футболисти. Някои от контузените им са се възстановили, така че със сигурност ни очаква доста труден мач.

Определено ще опитаме да се справим с индивидуалната класа, с която разполагат играчите на Лудогорец. Според мен това е най-силното нещо при тях. Готови сме за това предизвикателство. Надявам се, че сме презаредили батериите, защото ни чакат доста вълнуващи мачове", завърши Александър Тунчев.

Къде да гледаме НА ЖИВО двубоя между кърджалии и разградчани?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички