Петричев: Докато Левски не признае клуба от Ловеч за ЦСКА, си остава самозванец


Петричев: Докато Левски не признае клуба от Ловеч за ЦСКА, си остава самозванец
Снимка: Иван Йочев

3974 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев реши да отговори на нападките от страна на фигури от ЦСКА, които вчера обявиха, че БФС е решил разградчани отново да са шампиони.

Петричев написа във Фейсбук, че отборът от "Армията" е Литекс и докато Левски и другите отбори не го признаят за ЦСКА, си остава самозванец.

Ето цялото изявление на клубния директор:

"Здравейте приятели и фенове на Лудогорец!

Много от вас ме питат защо не отговаряме на безкрайните лъжи и манипулации, които бълва Стойчо Стоилов. Ами много просто, ако хвърляш камък по всяко куче, което те лае, никога няма да стигнеш крайната си цел. Този господин вече толкова прекали, че съм убеден, че е омръзнал и на себе си. Очевидно е много силно желанието на шефовете на преименувания отбор да ги приемат за цесекари, но това няма как да стане с езика на омразата. Каквито искат клонки да сложат на емблемата, колкото и годишнини да се опитват да честват, те ще си останат отбора от Ловеч, който се премести в София с маркетингова цел (това не е моя измишльотина, а го написаха сами до УЕФА).

Винаги съм твърдял, че те ще станат ЦСКА едва, когато Левски и останалите отбори ги признаят. От векове се знае, че един цар става истински цар, когато го признаят съседните династии. Дотогава е обикновен самозванец. И ако в неделя има много левскари на мача, то е не защото го признават за вечно дерби, а защото им е пресен споменът от спечелването на четирите титли на Литекс. Не са кьорави как тече борбата и за петата. Каквито и алибита да се пласират по медиите. С манипулации и насаждането на омраза не се върви напред".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички