Лудогорец се мести на "Герена"


Лудогорец се мести на "Герена"
Снимка: БГНЕС

1568 0

Лудогорец се договори с Левски да тренира отново на „Герена". Двете ръководства са постигнали споразумение разград-чани да използват официалния терен на стадиона в "Подуяне"в подготовката си за ключовия сблъсък с Виктория Пилзен.

Двубоят с чехите от плейофите на Шампионската лига е В сряда от 21:45 часа и ще бъде предаван пряко no bTV Action. Орлите ще проведат занимание на "Георги Аспарухов" утре вечерта. Идеята на Дерменджиев е в него да бъдат изчистени последните детайли относно тактиката за мача с 4-кратния първенец на Чехия.

Краев се завърна и нанесе първа загуба на Лудогорец през сезона

През последните години Лудогорец традиционно избира да използва съоръжението на сините преди важен мач от европейските турнири, който се играе на "Васил Левски". Припомняме, че разградчани тренираха на "Герена" в подготовката си за реванша със Стяуа от плейофите на Шампионската лига през август 2014 година, пише "Тема спорт".

Ръководството явно смята, че това е било на късмет и е помогнало на отбора за драматичното отстраняване на румънския първенец. Затова сега традицията ще бъде спазена. Лудогорец се готви на "Герена" и преди успеха над ПСВ Айндховен (2:0) в групите на Лига Европа и преди силния мач с действащия европейски шампион Реал Мадрид (1:2). Там мачовете си от младежката ШЛ игра юношеският тим на разградчани.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички