Лудогорец пази асове за ПСЖ


Лудогорец пази асове за ПСЖ
Снимка: БГНЕС

5124 0

Днес ще бъде генералната репетиция на Лудогорец за първия домакински мач от груповата фаза на Шампионската лига - срещу ПСЖ на 28 септември.

„Орлите" гостуват на новака в Първа лига Верея, като треньорът Георги Дерменджиев има доста проблеми със състава. Аут заради контузии са бековете Сисиньо и Витиня, а Натанаел ще бъде запазен за срещата с френския гранд. Така пловдивският специалист ще трябва да прекроява своята отбрана и най-вероятно като десен защитник ще действа халфът Лукас Саша. Има вариант, при който позицията ще заеме централния бранител Георги Терзиев, който е бил ползван като бек. За срещата с ПСЖ ще бъде запазен и капитанът Светослав Дяков. Той получи тежък удар по време на гостуването в Базел и от тогава не е играл.

Домусчиев позлатява Дерменджиев при трето място в Шампионска лига

Възможно е халфът да влезе в игра след почивката. Добрата новина в лагера на шампионите е свързана с възстановяването на голмайстора Клаудиу Кешерю, който не игра срещу Ботев (Bp). Иначе в атаката Дерменджиев навярно ще заложи на всичко най-добро, като редом до Марселиньо, ще играят Върджил Мисиджан, Вандерсон и новата звезда Джонатан Кафу, който ще е централен нападател, пише "Меридиан мач".

Новакът Верея излиза в домакински мач срещу шампиона Лудогорец пред собствена публика. Старозагорци до момента имат пълна успеваемост у дома и постигнаха 3 победи над ЦСКА-София (1:0), Ботев (Пд) (1:0) и Монтана (3:0), като през седмицата те победиха и в турнира за Купата на България втородивизионния Левски Карлово и продължават на 1/8-финалите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички