Лудогорец - Крумовград по ТВ: Къде да гледаме срещата от Първа лига?


Лудогорец - Крумовград по ТВ: Къде да гледаме срещата от Първа лига?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2996 0

Лудогорец приема Крумовград в Разград днес (5 ноември) в мач от 16-ия кръг на родната Първа лига. "Орлите" ще търсят трета поредна победа в първенството след завръщането на Георги Дерменджиев, а треньорът на Крумовград - Станислав Генчев, се изправя срещу един от бившите си тимове.

Разградчани се намират на четвъртата позиция с актив от 30 точки след 14 изиграни мача. В последната си среща "орлите" надвиха Славия с 2:0 след две попадения на Квадво Дуа.

От другата страна, Крумовград се намира на 11-ата позиция с 18 точки. Отборът се раздели с Неманя Миланович след няколко незадоволителни резултата и веднага назначи Станислав Генчев, който загуби първата си среща от Спартак Варна с 0:1 в 1/32-финалите за Купата на България.

Крумовград поднесе изненадата в Първа лига, когато победи с 3:1 Лудогорец у дома още в първия кръг на родния елит. Божидар Кацаров, Алекс Колев и Мартин Сораков бяха точни за домакините. Единственият гол за "орлите" бе отбелязан от Доминик Янков.

Къде да гледаме Лудогорец - Крумовград по ТВ?

Първият съдийски сигнал на Васимир Ел Хатиб ще прозвучи в 15:30 часа. Двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на "Diema Sport", а Вие ще може да проследите сблъсъка НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички