Лудогорец: И този сезон сме основен претендент за титлата


Лудогорец: И този сезон сме основен претендент за титлата
Снимка: БГНЕС

1082 0

Ръководството на Лудогорец призова привържениците си да подкрепят отбора във важното домакинство на Берое в предстоящия кръг на "А" група. В призив, публикуван на официалния сайт, разградчани посочват, че със завръщането на Георги Дерменджиев на треньорския пост, шампионите са доказали, че "и този сезон ще бъдат основен претендент за титлата".

Ето какво гласи призивът към феновете:

Скъпи фенове на Лудогорец, любимият ни отбор си върна настроението и все по-уверено гледа към върха в класирането. От мач на мач момчетата на Георги Дерменджиев играят все по-добре и вече доказаха, че и този сезон ще бъдат основен претендент за титлата. Битката обаче няма да бъде лека. В петък на „Лудогорец Арена“ идва Берое, който също има високи цели в първенството. Светослав Дяков и компания се нуждаят от вашата подкрепа в този изключително важен за отбора момент. Успехът е задължителен с оглед ситуацията в шампионата и трудните мачове, които предстоят на Лудогорец до края на полусезона.

Заедно сме по-силни. Нека се съберем на „Лудогорец Арена“ за последния домакински мач в петък и да подкрепим Лудогорец!

Билети за мача с Берое се продават на клубната база. В деня на мача ще работят и касите на „Лудогорец Арена“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички