Дерменджиев: Футболистите, които са тук може да свършат работата


Дерменджиев: Футболистите, които са тук може да свършат работата

1044 0

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази увереност, че и с настоящите футболисти тимът може да се пребори за пета поредна титла. Специалистът бе категоричен, че нови играчи няма да се взимат на всяка цена.

"Аз винаги съм твърдял, че на тези хора, които са тук, им вярвам и мисля, че могат да свършат работа. Евентуално може някой инцидентно да дойде. Но това не е самоцел", каза наставникът на разградчани пред "Тема Спорт".

Въпреки думите му скаутското звено работи усилено по намирането на класен вратар и разиграваш халф. По традиция силните трансфери на орлите са през летния трансферен прозорец.

Относно това с кои футболисти не би се разделил през зимата той сподели: "Във всеки отбор има играчи, които трябва да са в него, и ние не правим изключение. Особено тези, които са в тима от началото и са запознати с обстановката, с отбора, с клуба. Те са се доказали, че могат винаги да помогнат с характера си и за интегрирането на новите попълнения, които идват. Марселиньо, Светослав Дяков, Йордан Минев, Владо Стоянов, Козмин Моци са такива играчи, те са гръбнакът на отбора".

Дерменджиев заяви, че не се притеснява от лекия спад във формата на Клаудиу Кешерю и че той много скоро пак ще вкарва. Румънският нападател е близо 3 часа без попадение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички