Лудогорец готви изненадващ трансфер за вратата си


Лудогорец готви изненадващ трансфер за вратата си

5274 0

Лудогорец може да осъществи изненадващ трансфер по време на зимната пауза. Разградчани следят ситуацията около вратаря Николай Михайлов, твърди вестник "Тема Спорт".

28-годишният страж е вариант за подсилване на тима през зимата. Причината е, че договорът на шампионите с Владислав Стоянов изтича през лятото на 2017 година и засега не са водени разговори за подновяването му.

Интерес към Стоянов от чуждестранни клубове не липсва и не е изключено Лудогорец да го продаде през зимата. Като след това ангажира за негов заместник Николай Михайлов.

Интересното е, че и двамата са национали, и двамата печелиха приза футболист №1 на България. Те бяха в състава на България за световната квалификация с Беларус (1:0). За нея селекционерът Петър Хубчев прецени под рамката да застане Владислав Стоянов, който имаше отлични намеси по време на двубоя и с изявите си бе с основна заслуга за успеха.

В момента Михайлов е част от втородивизионния турски Мерсин. Той има договор с клуба до лятото и няма да струва скъпо през месец януари, защото през юни 2017-а той ще може да е свободен агент. През настоящата кампания Михайлов записа 10 двубоя като титуляр. Както е известно, това е втори престой на Николай в Мерсин.

Николай Михайлов е роден на 28 юни 1988 година, висок е 194 сантиметра, тежи 84 килограма. Той дебютира за Левски още 16-годишен. За "сините" изиграва общо 15 двубоя във всички турнири. През лятото на 2007 година е продаден на английския гранд Ливърпул. Той обаче така и не записва официален мач за мърсисайдци. От 2008 до 2013 година пази вратата на холандския Твенте. След това преминава в италианския Верона, но в този тим не успява да се наложи и след една година на пейката отива в Мерсин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички