Кирил Домусчиев гледа мач на ЦСКА


Кирил Домусчиев гледа мач на ЦСКА

2027 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев изгледа на живо мач на ЦСКА предава в-к "7 дни спорт". Както е известно, той пропусна дербито между мъжките отбори на зелените и червените преди дни в Разград. Вчера обаче Кирил Домусчиев се появи на трибуните на комплекса „Царско село", за да гледа на живо изявите на младите футболисти от школата на разградчани.

Лудогорец се наложи с 2:1 над червените и затвърди хегемонията си на всички фронтове над тима от стадион „Българска армия". Домусчиев бе в компанията на селекционера на юношеския национален отбор Александър Димитров, директора на ДЮШ Яков Папарков и главния селекционер на школата в Разград Валентин Станчев.

Днес се очаква собственикът на Лудогорец да замине за Румъния, за да гледа на живо мача на разградчани срещу Стяуа от плейофния кръг в Шампионската лига. ЦСКА, който бе изграден изцяло от юноши на клуба, бе по-активният тим през първата част на двубоя и заслужено откри резултата. Радой Божилов изскочи зад отбраната на зелените и с техничен удар откри резултата. След почивката Лудогорец достигна до пълен обрат в мача. Първо в началото на втората част талантът на разградчани Кристиян Китов възстанови равенството в срещата. Себастиан Ернандес донесе пълния успех за зелените с прецизен изстрел от 15 метра. В състава на Лудогорец играха Александър Барт, Теро Мантула и Себастиян Ернандес, които отпаднаха от групата на шампионите за мача със Стяуа тази вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички