Капитан Дяков: В Шампионска лига никой не си прави илюзии


Капитан Дяков: В Шампионска лига никой не си прави илюзии
Снимка: БГНЕС

2100 0

„Очаквам да се представим достойно и да зарадваме хората, които ще ни подкрепят и на стадиона, и пред малките екрани. Тръпката от домакинството определено е по-различна. Все пак играем пред нашите сънародници, пред нашите близки.” Това заяви капитанът на Лудогорец Светослав Дяков преди сблъсъка с Пари Сен Жермен в Шампионската лига.

НАПАДАТЕЛ, НЕПОМИРИСВАЛ ШЛ ОТ 7 ГОДИНИ, ЩЕ ТОРМОЗИ ЛУДОГОРЕЦ

„Орлите” приемат френския първенец в сряда, 28 септември, на националния стадион „Васил Левски” в първото си домакинство от група А на турнира.

„Всички се надяваме на добро представяне, въпреки че сме наясно, че ще е много трудно. Все пак това е Шампионска лига и никой не си прави някакви илюзии. В първия мач показахме, че можем да се борим като отбор. Смятам, че ще успеем да го направим отново.”

ЧЕШКИ ИНЖЕНЕР ЩЕ СВИРИ НА ЛУДОГОРЕЦ - ПСЖ

Дяков коментира накратко и смяната на националния селекционер, въпреки че се застрахова, като каза, че ръководството единствено може да вземе най-доброто решение.

"Доста критики се изговориха срещу явно вече бившия селекционер Ивайло Петев. Явно човекът е решил да смени предизвикателството, защото може би вече много му се насъбра.”

Днес българският шампион посети специално изградения атракцион в центъра на София, който ще създава настроение преди всеки един от трите домакински двубоя на Лудогорец в груповата фаза на турнира. Освен че се снимаха със своите любимци, футболните запалянковци имаха възможност да проверят футболните си умения в няколко различни категории като “точност на удара”, „футбол в клетка”, джаги, а за геймърите също ще има специална изненада - турнир по PS4 FIFA 2016.

„Винаги е много приятно да видиш фенове, ентусиазирани деца. Да провокираме искрената детска радост е наистина най-хубавото, което ние можем да направим. Дано успеем да запалим повече деца към спорта, тъй като в момента положението не е добро. Нека младото поколение излезе навън и да спортува, а не да се занимава с други неща”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички