Халф на Лудогорец в откровено интервю: В България терените са тиня, нашата мотивация са евротурнирите


Халф на Лудогорец в откровено интервю: В България терените са тиня, нашата мотивация са евротурнирите

6972 0

Френското спортно издание "Екип" напра­ви обширен материал за халфа на Лудогорец Абел Анисе. Наци­оналът на Мадагаскар представлява интерес за французите, защото е юноша на Оксер.

Изданието отбелязва близостта на Анисе с бразилците в Лудогорец, и разкрива как се разбират на развален португалски, българс­ки и английски. Самият Анисе споделя: "Те (бра­зилците) са големи симпатяги. Смесваме езиците, за да се разбираме по-добре"

В мача срещу Славия журна­листите разказват, че Анисе си е навил гащетата, след кое­то е получил забележка от Дер­менджиев на следващия ден:

Играчи на ПСЖ вече са падали от лудогорци

"Това е голяма грешка. Казах му да престане да го прави. Той искаше да покаже надмо­щие по този начин. Наричам го синдром на Шампионската ли­га".

Футболистът обяснява с усмив­ка: "Това беце просто стил. Тъй като тичам много, така ми е по-удобно, не съм недисциплиниран".

26-годишният Анисе не успя­ва да се наложи в Оксер, но ве­че има 2 участия в групите на ШЛ с българския шампион.

Лудогорец играе много успешно на "Васил Левски"

"Забелязаха ме срещу Цървена звезда", отбелязва той по повод интереса на Бастия, Ту­луза и Монпелие. Но няма нищо конкретно, което да ме накара да напусне България, където съм от 2011-а.

Имаме най-добри­ят терен в България. На други места е тиня. Няма нищо об­що с условията в Шампионска­та лига. Европа е нашата мо­тивация.

Никой не очакваше да направим равен с Базел. Ние обичаме да играем с топката. ПСЖ е силен, но ние ще се опи­таме да издрапаме до възмож­но най-много точки", казва Абел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички