Георги Дерменджиев с голямо признание за Пьотровски и предупреждение до Лудогорец


Георги Дерменджиев с голямо признание за Пьотровски и предупреждение до Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

2306 0

Наставникът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, даде интервю за предаването "Арена Спорт" по БНТ. В изявата си той говори по актуални теми свързани с разградчани и коментира предстоящите сблъсъци за Купата на България с Хебър.

Поредната титла в Първа лига

"Още не изстудяваме шампанското. Поздравявам Любо Пенев за работата му в Хебър. Ние изиграхме добър мач. До известна степен съм доволен от изпълнението на моите изисквания, но има още върху какво да се работи. Лудогорец иска да се представя добре и на международно ниво. Няма как да се чувстваме фаворити и за Купата на България. Очаквам тези мачове с Хебър да са по-различни. Може би ще бъдат по-агресивни и освободени, няма да играят плахо", сподели Дерменджиев.

Още: Пенев поздрави БФС за формата на програмата и надъха Хебър за елиминиране на Лудогорец

Георги Дерменджиев не бърза да се радва

Съблекалнята на Лудогорец

"Имах много разговори с играчите, които разбраха изискванията ми. Аз се съобразявам и с техните възможности. В много от мачовете смените извоюваха победите. Играчите разбират какво искам и се стараят да го правят. Аз се радвам на характера, който проявяват. Това нещо трудно се постига, но играчите имат потенциал и са жадни да постигнат тези успехи. Искам момчетата да бъдат за пример".

Планът за новия сезон

Още: На ЦСКА, Левски и всички други - Дерменджиев обясни как се мачка Хебър

"Още от зимата имаме план за лятото. Мислим отдалеч. Важно е да сме щастливи от това, което сме направили. Хубаво е, че има интерес към футболистите ни. Мисля, че цената на Якуб Пьотровски трябва да бъде рекордна за България", каза още бившият национален селекционер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички