Емил Велев: Хванахме ги със свалени гащи, но не успяхме да отбележим


Емил Велев: Хванахме ги със свалени гащи, но не успяхме да отбележим

1314 0

Емил Велев беше разочарован от загубата на неговия тим Монтана от Лудогорец с 0:1 на стадион "Огоста" в първи мач от 19-ия кръг на "А" група. Домакините изиграха изключително стойностен двубой, който дори можеха да спечелят, но се отчетоха с куп пропуски. 13 минути преди края гостите стигнаха до успех след щастлив рикошет при удар на Клаудио Кешеру.

Именно с липсата на шанс пред гола и сковаността в завършващата фаза оправда Кокала загубата на последния в класирането на "А" група.

"Като не вкараш, ще ти вкарат. С един рикошет ни победиха. На няколко пъти ги хванахме със свалени гащи, но не успяхме да отбележим. Най-фрапантното беше през второто полувреме, когато не използвахме четири-пет атаки да завършим с гол", коментира пред "Диема спорт" Велев. 

"За техен късмет успяха да вкарат и ни победиха. Някои неща се получиха доста добре днес, като изключим завършващия удар. Играчите бяха малко сковани и това ни попречи. Малшанс ни преследва и не можем да отбележим".

Кокала изрази надежда, че още в следващия мач срещу "Левски" Монтана ще съумее да вземе точки. Велев е последният треньор, който спечели шампионска титла на "Герена", и се надява да увеличи добрите си спомени от стадиона на "сините".

"За нас е важно да спечелим точки, за да останем в групата. Днес не стана, но ще се опитаме още срещу Левски да спечелим нещо. Мисля, че привлякохме добри футболисти. Моята идея винаги е била да се играе бърз футбол. Целта ни е да минем един отбор над нас, а ако може и още един. Но първо трябва се опитаме да задминем един. Ще разчитаме на всеки терен да взимаме точки", завърши Кокала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички