Елитен клуб от Китай с интерес към играч на Лудогорец


Елитен клуб от Китай с интерес към играч на Лудогорец

794 0

Клуб от китайската Суперлига проявява интерес към една от звездите на Лудогорец. Става въпрос за крилото Вандерсон. Представители на елитния тим са разпитвали за бразилеца преди една седмица.

Засега обаче нещата са в начален стадий и няма конкретна оферта за правата на 28-годишния футболист. Китайците са поискали информация при какви финансови условия фланговият играч би напуснал Разград. На този етап не е ясно дали ръководството на Лудогорец би се разделило с Вандерсон, който прави най-добрия си сезон за тима след идването си през април 2014-а, пише "Тема спорт".

Силното му представяне дори накара клуба да обмисли продължаване на договора му, който изтича през следващото лято. За момента двете страни не са водили преговори, но се очаква до края на сезона да го сторят. Най-вероятно зелените ще предложат на Вандерсон да преподпише до лятото на 2018-а година.

Той е един от последните основни играчи, които не са го направили, заедно с Владислав Стоянов. Досега високият 168 см бразилец е изиграл 64 срещи за Лудогорец във всички турнири, в които е реализирал 15 попадения. С най-голяма важност бе голът му в последната минута на плейофния сблъсък със Стяуа (1:0) на "Васил Левски", който вкара мача в продължения, след което Моци се превърна в герой при дузпите и прати разградчани в групите на Шампионската лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички