Беше пред трансфер в Серия А: Какво се обърка, за да не заиграе Вердон в Торино?


Беше пред трансфер в Серия А: Какво се обърка, за да не заиграе Вердон в Торино?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1329 0

Лудогорец направи няколко престижни изходящи трансфери това лято, а в последните дни на прозореца стана ясно, че клубът ще продаде защитника Оливие Вердон в Серия А. Бенинецът се беше разбрал за трансфер в Торино.

Трансфер обаче нямаше

Летният прозорец обаче затвори, а защитникът остана в Разград, въпреки че селекционерът на Бенин - Гернот Рор, беше потвърдил, че той отива в италианския елитен клуб.

Причината за провала

Изданието megasportsmedia.com осветли какво се е случило, за да пропадне този престижен, а вероятно и доходоносен трансфер на българския шампион. Оказа се, че играчът, за чийто заместник е готвен Вердон, е решил да не напуска Торино.

Според портала италианският клуб е бил уговорил дата, в която футболистът на "орлите" да мине медицински прегледи. Напускащият Алесандро Бунджорно е бил договорил контракт с Аталанта до 2028 година, но в последния момент е решил да остане при "биковете".

Така поне до януари Вердон остава в Лудогорец. Той премина в Разград преди точно 3 години. А ето какво каза Вердон за евентуалното си напускане на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички