Владо Стоянов: Арсенал ни надупчи заради нивото в България


Владо Стоянов: Арсенал ни надупчи заради нивото в България

15537 0

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов посочи ниското ниво на футбола в България като основна причина отборът му да инкасира шест попадения в мача с Арсенал в Шампионска лига.

Венгер: Трудно ще е да не съм доволен

Националният вратар допуска вече десет гола в 3 мача в най-силния европейски клубен турнир този сезон.

"Щом са ни вкарали 6 гола, можеха и 15 по мое мнение, значи са доста по-добри. Какво да кажем след 0:6? Няма да има смисъл, каквото и да кажем. Само поуки може да извадим. Друго не можем да направим", каза той след разгрома.

Мустафи за Лудогорец: Не всеки може да прави като тях на "Емирейтс"

"Ядосвам се, защото се пропукваме много отзад. Не се славим с италианска защита. Много моменти имаше двама на двама, трима на трима. Момчетата дадоха каквото можаха, но когато се отбранява един отбор, трябва всички, а не само 5 човека отзад", посочи Стоянов.

"Срещу такива отбори един да не се върне в защита и всичко свършва. Не мога да кажа каква е причината. За мен причината е нивото в България. Срещу Пирин играем пет отпред и пет отзад и нямаме никакви проблеми", добави той.

"Какво да го мислиш? Това е Арсенал, животът продължава. Това все пак е спорт. Имало е и по-лоши случаи в ШЛ. Успяхме да подобрим все пак някой рекорд, това е хубавата страна", каза още вратарят.

"Още като се изтегли групата, беше ясно, че ако нещо тръгнем да правим, ще бъде срещу Базел, така че те са на доста високо ниво тези отбори. Нашият отбор е класа, но Арсенал играе с топ отбори всяка седмица. Без да обиждам отборите в България, при нас нивото не е особено високо, да не кажа доста ниско. Нормално е да ни завърти вихрушката. Надявам се отборите в България да направят едни добри селекции, за да могат да са конкурентноспособни", категоричен е националът.

"А да сравняваме швейцарската с българската лига не е ли смешно? Някой ако се е заблуждавал, че са слаби отбори Базел, ПСЖ и Арсенал, някакви кризи-мризи и подобни тъпотии, ние не сме се заблуждавали", завърши Стоянов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички