Недялков: Козмин Моци ми дава много съвети, много е опитен


Недялков: Козмин Моци ми дава много съвети, много е опитен
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1515 0

Лятното попълнение на Лудогорец Антон Недялков и днес игра като централен защитник в отбраната на своя тим в мача от Лига Европа срещу Торпедо Кутаиси, спечелен с 1:0. 

Бившият играч на ЦСКА заяви, че отборът от Разград не е успял да играе своята игра, но в реванша ще покаже на какво е способен. Освен това крайният бранител заяви, че е щастлив с това, че играе и че помага на отбора, като често получава съвети от Козмин Моци.

"Не играхме това, което трябваше да играем, важното е, че победихме. Опитахме да се защитаваме прилично и мисля, че се получи. Голът дойде в правилния момент и ни даде самочувствие.

Когато си гост, трябва да запазиш спокойствие и да не се втурваш да бележиш много голове. Ние обаче имахме положенията и малко сме разочаровани, че не успяхме да вкараме още голове.

Теренът на моменти не ни позволяваше да играем нашата игра, а Лудогорец може повече. В следващия мач ще покажем това, което можем. Победата на чужд терен ни дава увереност и яснотата, че сме фаворити. Отборът опитваше да играе бързо по фланговете, но не ни изненадаха с нищо. 

За мен няма значение къде играя, важното е, че съм на терена. Треньорът ми даде задачата да играя като централен защитник и гледам да я изпълнявам. Козмин Моци ми дава съвети на терена, защото е по-опитен от мен", сподели след победата Недялков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички