Лудогорец може да се раздели с голмайстора си още във вторник


Лудогорец може да се раздели с голмайстора си още във вторник
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1353 0

Спекулациите за продажбата на Клаудио Кешеру в Турция се засилват все повече. Според изданието yenihaberden.com още във вторник Лудогорец ще остане без своя голмайстор.

Коняспор е спечелил битката за подписа на румънеца и сделката е почти уговорена и остават последни детайли по нея. Във вторник представители на Коняспор ще посетят лагера на Лудогорец в Анталия, където се очаква и самият Кешеру да подпише своя нов договор.

Информацията все поставя под въпрос, след като само преди няколко дни отново месии в Турция написаха, че играчът е продаден на Акхисарспор. През есента Кешеру загуби титулярното си място. Треньорът Димитър Димитров предпочиташе да използва на върха на атаката "фалшива деветка" и залагаше ту на Върджил Мисиджан, ту на Марселиньо. Въпреки това Клаудиу бе водещият реализатор на отбора през кампанията. Той бе на терена в 16 мача от Първа лига, в които вкара 10 гола. За Купата на България той се разписа 2 пъти в две срещи, а в 11 двубоя от Шампионската лига и Лига Европа добави още 2 попадения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички