Разгром и с игра, и с резултат върна Локомотив Пловдив обратно към победите (ВИДЕО)


Разгром и с игра, и с резултат върна Локомотив Пловдив обратно към победите (ВИДЕО)
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

998 0

Локомотив Пловдив постигна успех с 3:0 у дома над Етър в мач от 24-ия кръг на родната Първа лига. По този начин възпитаниците на Александър Томаш сложиха край на серията от 2 поредни загуби и се върнаха на победния път.

Локомотив Пловдив се разправи с Етър

Развой на Локомотив Пловдив - Етър

Първото полувреме премина под доминацията на "смърфовете", които създадоха доста положения, но така и не успяха да ги реализират.

Едва час игра след началото на мача Локомотив Пловдив излезе напред в резултата. Евандро пусна към Мичи Нтело на левия фланг, а той продължи за Димитър Илиев, който с едно докосване нямаше проблеми да прати топката в мрежата за 1:0.

В 78-ата минута пък Локомотив си реши всичко с втори гол във вратата на Етър. Бабакар Дион се стрелна по левия фланг и центрира към Мичи Нтело, който залъга бранител и остана сам срещу Величков, а с хубав удар към асистенцията си добави и гол за 2:0.

В 84-ата минута Ангел Лясков с хубав пас намери Димитър Илиев на границата на вратарското поле, капитанът на Локомотив бе тотално забравен от отбраната на Етър и нанесе мощен удар, който обаче не намери очертанията на вратата. Класическият резултат оформи Ангел Лясков в четвъртата минута от добавеното време на "Лаута".

С победата Локо продължава да е пети в елита, радвайки се на актив от 44 точки. Етър пък е на последната позиция в родния шампионат с едва 10 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички