Неделчо Матушев: Отиваме във Варна за трите точки


Неделчо Матушев: Отиваме във Варна за трите точки

1240 0

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Неделчо Матушев коментира предстоящото гостуване на Черно море. Мачът от 6-ия кръг на „А” група е в събота от 18:00 часа на стадион „Тича” във Варна.

„Очакванията ми са както винаги Локомотив да играе за победа. С тази нагласа ще отидем във Варна. Отдавам нужния респект и уважение към отбора на Черно море. Направиха треньорска смяна и мисля, че сега ще са по-мотивирани, но ние отиваме с една нагласа и надежда да успеем в този мач. Всички момчета са здрави, тренират нормално и се готвят за мача. Състоянието на Данчо Господинов е добро и той ще играе. Имаше стара травма, която се обади на мача с Марек, но всичко е наред. След всеки мач имам разговор с футболистите относно картоните, които получават. Имаме си вътрешен правилник, по който си работим и всеки картон, който е изкаран за обаждане срещу съдията или разкарване на топката, е за сметка на самия футболист.“ - каза Матушев, цитиран от официалния сайт.

Треньорът сподели своето мнение и за новото попълнение Джордан, който подписа за 1+1 години.

„Шотландецът Джордан го взехме след една контрола, в която той загатна, че има качества. Знаете, че нямахме възможности за много проверки заради началото на сезона. Даваме му възможност да се изяви в срещите на дублиращия отбор, но на този етап той не показва това, което ние искаме. Ще му дадем още един шанс и след това ще преценяме, но това, което показва до момента, лично мен не ме задоволява.“ - допълни треньорът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички