Защитникът на Левски Георги Александров впечатли със зряло мислене преди мача с ЦСКА


Защитникът на Левски Георги Александров впечатли със зряло мислене преди мача с ЦСКА
Снимка: Lap.bg

2159 0

Младият защитник на Левски Георги Александров даде интересно интервю пред клубната телевизия на отбора, в което говори за предстоящия мач срещу ЦСКА, посочи разликата между мъжкия и юношеския футбол, а накрая впечатли и с много зряло за възрастта си мислене:

"Очаквам да се представим подобаващо, за да опровергаем всички критики към нас. Излизаме с мисълта за победа и да се представим по най-добрия начин. Не е лесно, но се справяме. Треньорите ни вдъхват самочувствие и увереност. Утре ще се опитаме да се представим по най-добрия начин".

"Това е Вечното дерби. Каквото и да мислим този мач е за публиката, трябва да излезем и да покажем най-доброто от себе си и Божа работа, ако можем да победим, ние ще дадем максимума от себе си. Не мисля, че има притеснение или страх в някой от футболистите".

Александров използва възможността да благодари на феновете на тима за оказваната подкрепа и да побърза да им каже следното:

"Благодаря на феновете, че стоят зад нас в тези времена. Да бъдат сигурни, че ще покажем най-доброто от себе си".

Младокът бе запитан и за разликата между юношеския и мъжкия футбол:

"За съжаление разликата в България е огромна между юношеския и мъжкия футбол и напрежението и чисто физически изостават 19- годишните от мъжкия футбол. Започнах да навлизам в нещата. Почувствах се прекрасно, когато разбрах че ще играя за мъжкия тим, живея от другата страна на булеварда. Сбъдната мечта за едно момче като мен".

На въпрос парите или кариерата би избрал, той отговори по рядко срещан за неговата 19-годишна възраст начин:

"Всеки приема нещата по различен начин. Зависи от възпитанието, може би, дали ще се вдигнеш в облаците, или ще останеш здраво стъпил на земята. Първо избирам кариерата пред парите. Не е моя работа да говоря за парите, а на ръководството".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички