Вижте защо Люпко Петрович е напуснал Левски


Вижте защо Люпко Петрович е напуснал Левски

2428 0

Оставката на Люпко Петрович минути преди Левски - Берое е големият скандал и сензация на "Герена". Фенове и футболисти останаха без думи от изненадващата новина, но всъщност се оказва, че раздялата му със "синия" клуб не е толкова нелогична.

"Диема Спорт" разкрива, че това е третият случай, в който Петрович си подава оставка този сезон. По думите на самия сърбин, това се е случило преди мача със Славия и преди мача с Царско село в турнира за Купата на България.

СКАНДАЛ: ЛЮПКО СИ ТРЪГНА МИНУТИ ПРЕДИ МАЧА С БЕРОЕ

И двата пъти ръководството ги е отхвърлило, но сега Люпко е категоричен и връщане назад няма. Той е заявил, че е обиден и че това са били най-трудните 5 месеца в кариерата му, без да подчертава причината.

Тя обаче е ясна за всеки, който отблизо следи Левски - публична тайна е желанието на ръководството да смени Петрович при първия възможен случай и сърбинът не е усещал нужната подкрепа от шефовете.

В добавка към това стресът е дошъл в повече на Петрович, който има проблеми със сърцето и предпочита да се погрижи за здравето си на 69-годишна възраст.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички