Станимир Стоилов иска в Шампионска лига, а не в Левски


Станимир Стоилов иска в Шампионска лига, а не в Левски

1515 0

Станимир Стоилов беше изключително щастлив от факта, че той и Астана спечелиха титлата в Казахстан за 3-а поредна година. Най-добрият роден специалист отново ще получи шанс да се бори за място в Шампионска лига, а според това, което каза след последния мач на тима, то по всичко изглежда, че и догодина Стоилов ще е начело на тима, а не на Левски, както се пише нон-стоп у нас.

"Трудно е сега да коментирам каквото и да било. Моите футболисти са герои, стават шампиони за трета поредна година. Поздравявам всички в клуба и феновете с този успех. Мисля, че свършихме огромен обем работа", каза Стоилов на пресконференцията след мача.

НЕОЧАКВАНИЯТ КРАЙ НА НАЙ-ОЧЕВИДНАТА И ГНУСНА ВЪТРЕШНА АТАКА

Той обяви, че приоритет за клуба става участието в Лига Европа. "Сега ще хвърлим всички сили в Лига Европа, където ще се постараем да вземем точки и да подобрим коефициента си в ранглистата на УЕФА. Това е важно, защото следващата година отново ще участваме в квалификациите за Шампионска лига и искаме да сме поставени за жребия. За 2,5 години изиграхме 32 мача в евротурнирите, което е забележително", каза още Мъри.

"Няколко играчи ще получат почивка, защото искам да съхраним силите на основните играчи за Лига Европа. Ако в оставащите мачове в Европа вземем една точка - ще бъде добре, две - отлично, три - супер, а повече - изключително", каза Стоилов.

СТАНИМИР СТОИЛОВ ЗА ЛЕВСКИ: ГОВОРИХ С КЛУБА И...

Специалистът изрази недоволство от състоянието на терена по време на мача с Окжетпес. "Беше трудно да се играе футбол на такъв терен, но футболистите се стараеха. Бяхме малко по-добри от съперника, но трудно се играе добър футбол при такива условия. Мисля, че хората във федерацията трябва да помислят за здравето на футболистите", каза Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички