Сираков разкри единственото условие към Славиша Стоянович и защо Левски не може да има старши треньор


Сираков разкри единственото условие към Славиша Стоянович и защо Левски не може да има старши треньор
Снимка: Официален сайт на Левски

1146 0

Собственикът на мажоритарния пакет акции във футболния Левски - Наско Сираков, сподели кое е единственото условие, поставено към новия треньор на "сините" - Славиша Стоянович, който бе официално представен. То е да се започне да се изгражда отбор за следващата година.

"Говорих с доста хора и тук в България, и в Европа. Нямаше нито едно отрицателно мнение за Славиша. Явно, че заразява хората и им въздейства положително. Още веднъж казвам, че Левски намери правилния треньор. Никакви условия не са поставяни на Славиша. Единственото условие е да започнем и да изграждаме отбор за следващата година. Да избегнем максимално оттук-нататък грешки в селекцията. Когато взимаме нови футболисти, да сме убедени на 100%, че това са играчите за Левски" - сподели Сираков.

Той разкри и защо Левски не може да има старши треньор в момента: "Докато не постигнем разбирателство с Петьо, не можем да назначим старши треньор. Надявам се скоро да подпишем спонсорски договор и тогава да започнем разговори с Хубчев и щаба му". А Славиша Стоянович няма да е само треньор в Левски, ще заема и друга важна позиция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички