"Синя България": "Левски" да не се поддава на да се включва в истерията на парвенютата


"Синя България": "Левски" да не се поддава на да се включва в истерията на парвенютата
Снимка: БГНЕС

989 0

Тръст "Синя България" се присъедини към позицията на ръководството на "Левски" да не се влиза в медийна война срещу Литекс след прекратения мач между двата тима. Както е известно, през уикенда "оранжевите" не доиграха срещата срещу "сините", след като Стойчо Стоилов нареди на своите да напуснат терена.

Ръководството на Тръст "Синя България" е категорично, че клубът трябва да се насочи към други, по-висши битки.

Ето и позицията на Тръста:

Като член на Управителния съвет и собственик на значителна част от капитала на най-обичания футболен клуб в България, Тръст "Синя България" адмирира устойчивостта, с която Левски София не се поддаде в последните два дни на неистовите опити да бъде вкаран в просташко-селяндурската реторика на парвенюта, смятащи се за собственици на българския футбол.

Целта на това активно мероприятие е да бъде изместен фокусът на обществото от истински сериозните проблеми, за решаването на които Тръст „Синя България” ще се бори с наличните си сили.

– Бруталните опити за заличаване и избягване на данъчни и други задължения чрез безпринципни сливания/припознавания, преследвани от УЕФА.

– Конфликтът на интереси чрез присъствието на собственици на футболни клубове в ръководството на БФС и прякото влияние върху различните му комисии.

– Непрекъснатото нарушаване на собствените разпоредби от страна на различните комисии на БФС.

– Конфликтът на интереси при продажбата и разпределение на приходите от телевизионни права, който във водещите футболни страни се преследва от прокурори.

– Процесът по лицензирането на футболни стадиони, който застрашава животът и здравето на привържениците.

– Превишаването на правата на полицията в Ловеч и отказът на местната болница да оказва първа помощ на ранени хора.

Тръст "Синя България" ще настоява ПФК Левски АД да участва именно в тази битка със задкулисието, а не да се включва в истерията на футболните парвенюта и техните кукли на конци. Ако някой иска война с Левски – ще я получи. Но на футболния терен, както се случва вече почти 102 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички