Шефът на "синия" НКП размаха пръст на младите ултраси


Шефът на "синия" НКП размаха пръст на младите ултраси
Снимка: БГНЕС

1710 0

Шефът на Националния клуб на привържениците на Левски Владимир Владимиров-Гугутката размаха пръст на невръстните ултраси на отбора, които създават проблеми на органите на реда. Той написа обръщение към младежите, които са с буйна кръв и предизвикват безредици на мачовете на футболния и баскетболния отбор. А с това поведение носят сериозни неприятности на клуба и постоянни наказания.

Sportline.bg публикува пълния текст на призива на Владимир Владимиров:

Защо и как подкрепяме Левски? Кога помагаме и кога прекаляваме? Не е нормално доказани фигури от Сектора да спазват някои прости правила, а невръстни "ултраси" да създават проблеми на футболния и баскетболния ни отбор.

Обичаме Левски, но е нужно да го показваме по-разумно. Любимият ни клуб има сериозни финансови затруднения и не е необходимо да го товарим с още глоби и наказания. Ясно е, че враговете само това чакат.

Надявам се да престанем с тези нелепи автоголове, защото няма никаква полза от всичко това.

Баскетболният отбор отнесе тежки санкции. Ние също се наказахме, защото няма да ходим на мачовете със Звезда и Цибона. Искрено се надявам, че ще си вземем поука и ще бъдем по-разумни в бъдеще.

Има ли смисъл да палим две факли на някое гостуване, когато на трибуните има 300 души. Тези две факли струват 2000 лева. Има място и време, за да покажем какво можем. Правили сме го и пак ще го правим. Няма кой да ни бие по хореография и лудница.

Само Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички