Румен Чандъров за Здравко Димитров и Димитър Костадинов: Едни залитат по хазарта, други по дискотеки, трети по жени


Румен Чандъров за Здравко Димитров и Димитър Костадинов: Едни залитат по хазарта, други по дискотеки, трети по жени
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

14806 0

Собственикът на Септември София Румен Чандъров даде интервю пред "Тема Спорт", в което каза няколко думи за футболистите на Левски Здравко Димитров и Димитър Костадинов.

Както е известно, двамата бяха отстранени от първия отбор на "сините", а причината за това решение на Станимир Стоилов бе поведението им извън терена. Чандъров заяви, че няма обяснение защо бившите играчи на Септември са тръгнали по този път:

"Много млади футболисти в България залитат в някаква посока. Едни в хазарта, други по дискотеки, а трети по жени. Това е огромна грешка, която влияе на кариерите им. Нямам обяснение защо Костадинов и Димитров тръгнаха по този път. Те са отлични футболисти и нищо не им липсваше. Попаднаха в топ-отбор. Трябваше само да мислят за футбол и да развият кариерите си, за да преминат в следващото ниво, а именно трансфер в чужбина".

"Аз обаче не искам да ги съдя прекалено. Смятам, че могат да преосмислят държанието си и да се върнат в правия път", добави още Румен Чандъров, а на въпрос дали е готов да им подаде ръка, той каза следното: "Аз мога да им подам ръка, но не мога да им помогна. Всичко е в техните глави и те сами трябва да си помогнат".

Вижте още: Тодор Батков обещал на Левски 6-цифрена сума?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички