Николай Костов с коментар за протеста на част от "сините" фенове и за "Сираков вън"


Николай Костов с коментар за протеста на част от "сините" фенове и за "Сираков вън"
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

3014 0

Наставникът на Левски Николай Костов не каза дали ще подаде оставка - поне за този момент няма, но се извини за невъздържаното си поведение след мача с ЦСКА, както и опита да обясни за своите футболни идеи, които иска да наложи.

Той допълни, че винаги е имал пълно разбирателство с Наско Сираков и коментира протеста, който има от страна на част от феновете на "сините". "Аз не бях готов за протеста на феновете, който бе обявен 3 дни преди шампионата. Той продължава, не е спрял. Това е много дълъг разговор. Пак ще излезе, че се оправдавам".

Протестът на част от феновете и разбирателството със Сираков

Николай Костов защити Наско Сираков

Още: Николай Костов призна за голяма грешка, защо са слабите резултати на Левски и за кой играч има оферта

"Винаги съм имал разбирателство със Сираков, той вижда малко по-далеч, отколкото ние. Той е доста опитен и управлява футболния отбор. Не може "Сираков вън" да е цяла година на стадиона. Излизаме и го гледаме. Не го приемам това нещо", каза още Костов.

Дали сме си време с Наско Сираков. Не съм освободен от отбора. Аз исках да говоря повече за самата игра. Фокусът е върху играта. Фундаментът за печелене и добри резултати трябва да бъде играта. Цялото усилие е в играта. Кордоба извършва средно 110-115 технико-тактически действия, преди беше на 60-70 технико-тактически действия. Причината за резултатите е в баланса. Наско Сираков е човек доста проницателен, вижда по-далече, отколкото ние. Той е доста опитен и доста години управлявал футболния отбор".

"Няма как да се оправдавам за нещо, което се е случило. Предният път си тръгнах така без пресконференция. Тогава ситуацията беше съвсем различна. Съвсем различни хора управляваха. Сега усещанията са други. Сега сме на етап, където може да надградим. Прословутите задължения на НАП са изплатени и това е много голям успех на Сираков, Боримиров, Йовов и на всички ръководители на клуба“, каза наставникът на Левски.

Още: "Трябва да почакате за моята оставка" - Николай Костов започна с извинение и продължи с обяснения (ВИДЕО)

Раздялата е сигурна: Левски започва да разглежда офертите за Рикардиньо?

Официално: Левски със съобщение за Николай Костов

Стана ясно защо смяната на Николай Костов в Левски не се случи днес

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички