Нападателите на "Левски" може да са звезди


Нападателите на "Левски" може да са звезди

1037 0

Шефовете на Левски правят всичко възможно, за да открият, откъде идват проблемите в атаката на отбора. На „Герена" са направили специални изследвания на нападателите, които са демонстрирали, че Китамбала и компания всъщност може да бъдат звезди, пише "Меридиан мач".

Тестовете показали, че нападатели от чужбина в отбора са в отлична физическа форма. Освен това Китамбала, Махмудов и Диаби (който в момента е контузен) са демонстрирали отлична бързина и отскок. И тримата бягали около секунда 10 метра от летящ старт, скачали над 280 сантиметра на височина и 350 сантиметра на дължина от място.

Всички тези данни показват, че Китамбала и компания имат физическите качества да вкарват голове във всеки един мач. В същото време обаче на терена се случва точно обратното. Както е известно, от началото на сезона триото чужденци Диаби, Махмудов, Китамбала има на сметката си само едно попадение, вкарано от първия.

Въпреки данните на „Герена" ще се опитат да излязат от кризата в атака с нови нападатели, които трябва да подсилят отбор по време на паузата. Почти на 100-процента пък Китамбала и Махмудов ще бъдат освободени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички