Михайлов успокои Андреев: Преминах през това още по-млад, трябва да го преболедува


Михайлов успокои Андреев: Преминах през това още по-млад, трябва да го преболедува
Снимка: Levski.bg

1232 0

Капитанът на Левски - Николай Михайлов, сподели впечатленията си от успеха над Черно море в 14-ия кръг на Първа лига. Той не допусна попадение от "моряците" и победата дойде на "Герена" с 1:0. 

Опитният страж призна, че "сините" имат проблем с реализирането на голове и успокои своя млад съотборник Пламен Андреев. Стражът преминава през труден момент след някои грешки на терена и днес получи почивка. 

Коментарът на Михайлов

"Важен беше мачът, тъй като последните мачове играем доволно, но изпускаме точките. Имахме такива мачове и вкъщи. От началото на сезона с претендентите за челните места не се представяме на ниво при точките. Беше изключително важно да вземем днес трите точки. Мачът се разви добре за нас. За мен е важно, че в защитата си свършихме работата добре и сега се готвим за Берое. 

Неоспорим факт е, че не вкарваме много. Работим много и пробваме различни неща. Създаваме немалко положения, но не вкарваме лесно. Говорим с Пламен всеки ден, нормални неща от процеса на един млад вратар. Аз съм минал още по-млад. Има подкрепа, трябва да го преболедува. Работим заедно, всички сме с него и продължаваме напред. Аз съм сигурен, че с помощта на всички останали ще го направи", сподели опитният страж пред медиите. 

Вижте какво каза Николай Костов след Левски - Черно море!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички