Михайлов: Тази елиминация е за феновете


Михайлов: Тази елиминация е за феновете
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

1143 0

Капитанът на Левски Николай Михайлов направи първи коментар след класирането на "сините" за третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Българският гранд постигна 1:1 в Солун, а седмица по-рано победи съперника си на "Герена" с 2:0.

Ето какво каза стражът:

"Искрено се радвам, че успяхме да играем хубав мач. Отбелязахме важно попадение, а в същото време и се защитавахме се добре. В крайна сметка, не загубихме и тук и с оглед на двата мача заслужавахме да продължим напред. Този отбор премина през много. Искам като капитан на отбора да благодаря на феновете - тази елиминация е за тях.

Това е 100% сигурно (бел.ред - с такива мачове се каляват младите в Европа). Започнал съм да играя на млади години в Европа. Уникален опит за тях бяха тези мачове с ПАОК. Продължаваме да работим и гледаме спрямо програмата кой е следващият мач. Времето беше тежко, но момчетата показаха какво могат и дадоха всичко от себе си. Горд съм с отбора.

Добро представяне и заслужена елиминация над голям балкански колос. Видно е, че израстваме, но най-много се радвам на младите момчета, които играха днес. Това е невероятен момент за тях.

В два мача с ПАОК допуснахме само един гол, така че искам да благодаря на целия отбор за работата в дефанзивен план. Сега искам да се възстановим и продължаваме напред".

Вижте как се разви ремито между двата тима в Солун!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички