Люпко проплака: Поздравих съдията, защото изкара резултата, който искаше


Люпко проплака: Поздравих съдията, защото изкара резултата, който искаше

1175 0

Треньорът на Левски Люпко Петрович изненада футболната общественост с претенциите си към съдията на двубоя с Монтана Драгомир Драганов. "Сините" се провалиха и завършиха 0:0 на "Герена" с финалиста за Купата, с което си заслужиха освиркванията на феновете.

БЕЗУМНО СЛАБ ЛЕВСКИ СЕ ПРОВАЛИ СРЕЩУ МОНТАНА

Левски се представи толкова зле, че изглеждаха странни претенциите на Петрович, въпреки че имаше една спорна ситуация в наказателното поле на Монтана, когато "сините" имаха претенции за дузпа след игра с ръка.

"Мисля, че в първия час игра се представихме лошо, нямахме положения, бяхме слаби първото полувреме. Стара слабост - имаме положения, но няма кой да вкара гол. Този проблем трябва да се реши.

Такова съдийство е убийство, затова Левски не победи. Казах му, че е майстор в съдийството и запази резултата, какъвто му харесваше.

Мисля, че в такъв момент ни трябва да поправим изцяло играта и всичко останало в клуба. Не трябва да даваме на "Герена" да се свири така. Мисля, че няма да имаме нови попълнения", каза крайно афектираният и разочарован Петрович пред "Диема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички