Левски със специална молба към БФС - касае Лудогорец


Левски със специална молба към БФС - касае Лудогорец
Снимка: БГНЕС

11380 0

Левски завърши на петото място в класирането на Първа лига след края на редовния сезон. Борбата за местата, даващи право на участие в европейските клубни турнири, обещава да бъде интригуваща, а далеч не е невъзможно за "сините" решаващ дуел да бъде последният от шампионската група.

Той ще противопостави Николай Костов и компания срещу лидера и почти сигурен шампион за 13-а поредна година - Лудогорец. Добрата новина за Левски обаче е, че отборът ще бъде домакин в този сблъсък.

Левски с молба към БФС за мача с Лудогорец - иска да е на конкретна дата

Левски закрива сезона с Лудогорец

Появи се любопитна информация, че "сините" ще подадат молба до Българския футболен съюз (БФС), която касае въпросния мач. От клуба ще поискат той да се състои на 24 май, съобщава "Мач Телеграф", като през тази година датата се пада в петък.

Какво следва в Първа лига? ЦСКА - Левски в кръга, в който Лудогорец може да ликува (ПЪЛНА ПРОГРАМА)

На тази дата Левски ще празнува юбилей - 110 години от създаването на клуба. Няма как да бъде поканен чуждестранен отбор заради изискванията на УЕФА да няма приятелски срещи на клубни тимове преди Европейското първенство в Германия.

Така именно срещата с Лудогорец ще е кулминацията в празненствата. А ако тогава все още е поставено под въпрос участието на тима в Европа през следващия сезон, то зарядът ще бъде още по-голям. А още за следващия мач срещу ЦСКА в Левски се надяват важен играч да се завърне в състава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички