Капитанът на Левски Мартин Райнов става на 29 години в деня на дербито срещу ЦСКА


Капитанът на Левски Мартин Райнов става на 29 години в деня на дербито срещу ЦСКА
Снимка: Getty Images

1435 0

Един от лидерите на Левски Мартин Райнов, който е и капитан в отсъствието в титулярния състав на Николай Михайлов, ще се надява днес да има двоен повод за празник и неговият отбор да победи ЦСКА в голямото дерби от Първа лига. Биткаджията празнува своя 29-и рожден ден на тази дата и сякаш няма нужда сам да посочва какво ще е желанието му днес.

Срещата между двата тима започва в 17:00 часа. А ето как "сините" честитиха рождения ден на своя капитан:

"Днес 29-ия си рожден ден празнува полузащитникът на „Левски“ Мартин Райнов. Халфът е роден на 25 април 1992 г. в Габрово, а кариерата си стартира в детско-юношеската школа на местния „Янтра“, преди да дебютира в професионалния футбол с екипа на „Берое“.

Последователно бива отдаван под наем на „Етър“, „Сливен“ и „Банско“, а през сезон 2014/15 играе за „Хасково“. Следва трансфер в „Локомотив“ (Горна Оряховица), преди халфът да се наложи като основен футболист в „Локомотив“ (Пловдив). През 2017-а се завръща в „Берое“ и достига до капитанската лента на тима, а през сезон 2018/2019 премина в Левски.

За „сините“ Райнов има вече 72 мача и два гола. За националния отбор на България полузащитникът дебютира на 10 октомври 2016 г. в мач с Швеция.

„ПФК Левски“ честити празника на Мартин Райнов и му желае здраве, професионални успехи и много щастливи мигове с екипа на „сините".

А преди мача с ЦСКА Наско Сираков посетил съблекалнята на Левски за първи път от два месеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички