Йоргачевич: Болката е голяма, всички сме виновни


Йоргачевич: Болката е голяма, всички сме виновни

2379 0

Вратарят на "Левски" Боян Йоргачевич поднесе извинение на феновете на тима след отпадането от турнира за Купата на България. "Сините" бяха елиминирани от "черната си котка" Черно море, а сръбският футболист заяви, че треньорската смяна не е повлияла на играта им и на резултата.

"Мерси за подкрепата от нашите фенове. Те бяха изключителни. Не съм ги виждал отдавна така. Дадоха 100% от себе си, ние също. Такъв мач се случи. Система на елиминиране. Всяка грешка се плаща скъпо. Честитя на отбора на Черно море", започна Йоргачевич след загубата с 2:3.

Черно море отново разплака Левски с продължения за Купата

"Мисля, че след 2:2 можехме тотално да променим мача, ако Краев беше вкарал. Няма какво да кажа друго. Жалко… През купата пътят е много къс до Европа. Имахме много положения. Извинявам се на феновете. Болката е голяма. Продължаваме напред и се фокусираме вурху първенството”, категоричен бе той.

Стражът коментира и дали напускането на Люпко Петрович им е повлияло в този мач.

"По принцип и да не беше нищо ставало, купата е различна. Ние сме футболисти на Левски, не ни липсва нищо. Трябваше само да се фокусираме върху мача. Не сме мислели за административни неща. Ние сме професионалисти. Ти си длъжен да правиш всичко на терена, извън терена и треньори, и директори може да командват", заяви сърбинът.

"Някои може да не са сработени. Имахме малшанс Сашо Александров да се контузи, но всички сме виновни”, заключи титулярят на "Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички