Гонзо разклати Черно море, иска една от звездите им


Гонзо разклати Черно море, иска една от звездите им

1557 1

"Левски" ще се опита да привлече една от звездите на Черно море Георги Божилов, твърди "Меридиан Мач". Футболистът впечатлява с играта си край морето и се утвърди като един от най-добрите офанзивни футболисти в "А" група. Той може да играе еднакво добре както на върха на атаката, така и зад нападателя, а и по двата фланга.

Именно неговата поливалентност е един от най-важните фактори Гонзо да се прицели в Божилов. Той познава прекрасно качествата на играча от съвместния им престой на „Тича". На „Герена пък усилено се търсят нападатели, след като в момента има само един централен такъв в лицето на Валери Домовчийски, който на всичкото отгоре е нарочен за гонене от "сините" шефове поради невпечатляващото си представяне.

Договорът на Божилов с Черно море е до лятото, което означава, че от зимата той може да преговаря с всеки клуб и да премине в него от новия сезон без трансферен иск.

Ако "Левски" се споразумее с нападателя, то може да се проведат преговори с ръководството на Черно море за минимална сума и сделка да се осъществи още през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички